Rugpijn, nekpijn, pijn in onderrug.

Heb je vaak last van pijn in je onderrug, door verkeert tillen, of een verkeerde houding? Heb je nekpijn of zijn je schouders pijnlijk doordat je de hele dag achter de pc zit, of omdat je de hele dag op je mobiel  zit te kijken? Dan is het verstandig om je regelmatig te laten masseren! Zijn je klachten niet ernstig en heb je zo nu en dan last, dan is het voldoende om een lekkere ontspannende massage te nemen met wat extra aandacht voor bv. je onderrug , schouders of nek!  Voor 50 euro heb je al een massage van 60 minuten.

MASSAGE: Its all about beeing good for yourself!!!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: