Bindweefselmassage: je kunt het inzetten bij lage rugpijn, hoofdpijn, nek en schouderpijn.

Gister al weer de 3de scholing dag van Bindweefselmassage gehad.  Het was weer een enerverende ervaring. Na de eerste les, waarin we ruggen hebben bekeken om mogelijke klachten op te sporen, zijn we in les 2 de rug, al bindweefselend te  lijf gegaan. Een aantal mensen bleek best wel wat  last te hebben gehad….  Gister zijn we de diepte (nog verder) ingegaan met speciale technieken. Ook de buik moest eraan geloven… Dat was wel een uitdaging zo vlak na de lunch. Je schijnt er wel een hele strakke buik van te krijgen!  Ben benieuwd.. Natuurlijk mochten we ook weer met de cups aan de gang. (Wie mij, massage technisch een beetje kent, weet dat dit mijn favoriete hulpmiddel is). Deze cups hadden een pompje, daarmee zuig je de cup vast aan de huid. Geweldig! Heb natuurlijk al een set besteld! Heb al weer een aantal ‘slachtoffers’ ingeschakeld voor de broodnodige oefening op de verschillende lichaamsdelen….. Daarvoor alvast bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: