Een lichaamsmassage helpt tegen je winterdip!

EEN LEKKERE LICHAAMSMASSAGE HELPT TEGEN JE WINTERDIP!Een lichaamsmassage is een weldaad voor zowel je lichaam als je geest!  Het oxcytocine gehalte in je lichaam zal omhoog gaan en hierdoor voel je je veilig en ontspannen, ook zal je immuunsysteem worden versterkt! Een massage verlaagt je bloeddruk, de doorbloeding van je huid zal verbeteren. De afvalstoffen worden afgevoerd en zuurstof kan weer worden opgenomen. Je gaat dieper en rustiger ademhalen en je slaapt er prima op.  Een regelmatige massage stimuleert het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Gun je zelf regelmatig een massage en ervaar het ook.

Je kunt kiezen voor een ontspannende massage of voor een klachtgerichte massage. Je kunt zelf een afspraak inplannen of neem contact op via het formulier voor het maken van een afspraak.

 

 

 

%d bloggers liken dit: