Cupping therapie als complete lichaamsmassage

IMG_3550Vorige week heb ik de training cupping therapie gevolgd. Het was een geweldige training die veel mogelijkheden bied: van een ontspannende massage, tot het behandelen van heel veel klachten. De cupping verminderd verklevingen en daarnaast werkt cupping ontgiftend en vocht afvoerend. Het zorgt voor een optimale doorbloeding. Ook zullen ontstekingen verminderen en werkt de massage pijn verlichtend. Ook heeft cupping een positief effect op je zenuwstelsel. Bij cosmetische massages zoals een lift-up gezicht massage en een massage om cellulite te verhelpen doen de cups uitstekend hun werk!  Hoe fijn om deze cups te kunnen inzetten bij een massage! Ik maak gebruik van silicone cups voor de ontspannende massage en voor de meeste klacht behandelingen. Daarnaast werk ik ook met kunststof cups. Ik heb afgelopen week alle onderdelen nog goed kunnen oefenen. Dus vanaf nu ga ik los met deze nieuwe massagevorm. Je kunt vragen om een ontspannende massage dmv cupping therapie, je krijgt dan een complete lichaamsmassage van 60 minuten.. Daarnaast zal ik de cupping therapie zeker heel vaak gaan inzetten tijdens de behandeling van klachten…..

 

%d bloggers liken dit: