Massage bij overgangsklachten.

De overgang……., we krijgen er allemaal in meer of mindere mate mee te maken. (ja volgens mij, mannen ook wel een beetje)! Hormonale veranderingen zijn hiervoor verantwoordelijk en die zorgen, of je het wilt of niet, voor innerlijke stress. Alles kost je ineens enorm veel energie, je slaapt slecht, je krijgt een kort lontje, je ‘zorg’ hormoon verdwijnt, soms vind je je partner niet meer zo leuk…..  Ga je naar de dokter dan constateert hij/zij dat je waarschijnlijk een burn-out hebt….. Je zult tijdens de overgang weer opnieuw op zoek moeten naar je balans, letterlijk en figuurlijk.  Een waardevolle site waar je info en hulp kunt vinden is http://www.sofia-eigenwijzevrouw.nl. Belangrijk in deze fase in je leven is dat je goed naar je lichaam luistert, gezond en verantwoord eet, zorgt voor voldoende beweging. Kortom zorg goed voor je lichaam en een lekkere massage kan daar deel van uit maken. De massage zorgt voor ontspanning, daarnaast geeft de massage ook verlichting aan je lichamelijke klachten. Oa de cupping massage is een massage die erg goed werkt voor vrouwen met overgangsklachten.

%d bloggers liken dit: