Vernieuwde lift-up massage gezicht.

Deze massage wordt als kuur gegeven. De lift-up massage is een cosmetische massage, het is een anti aging massage voor het gezicht. Er wordt gebruik gemaakt van een combinatie van deep tissue, bindweefsel, lymfe drainage en shiatsu. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van silicone cups waarmee gezicht, hals en decolleté behandeld worden. Het is een massage waarbij de huid gestimuleerd wordt om zelf in actie te komen waardoor er een optimale huidconditie ontstaat. lift-up

Je kunt een losse massage boeken maar het beste resultaat geeft de massage als kuur: 1 x per week een massage van 45 minuten en dat 5 weken lang. Daarna is het aan te raden om 1 x in de 4 a 5 weken een massage te nemen om het liftende effect vast te houden.

De kuur is 150 euro, losse behandeling is 40 euro.  Interesse? Wil je meer informatie of wil je een kuur boeken? Neem dan aub contact met me op via het contactformulier.

%d bloggers liken dit: