Baby massage: een fijn moment voor quality time met je baby!

yawn-2073293_960_720Shantala babymassage is een liefdevolle ontspanningsmassage waarbij het hele lichaampje wordt gemasseerd.  Door je baby te masseren vervul je een van de eerste levensbehoeftes nl. een liefdevolle aanraking. Ook zal massage rust en ontspanning geven en is het goed voor het zelfvertrouwen. Sociale vaardigheden worden geoefend door middel van gesprek en lichaamstaal, daarnaast heeft massage ook een positieve invloed op het concentratievermogen van zowel ouder als kind. De massage kan, in 3 lessen, eenvoudig worden aangeleerd.  Als de baby zo’n 6 weken oud is kan er al gestart worden met de massage.  Bij het aanleren maak ik gebruik van een pop zodat er eerst geoefend kan worden. (ook handig als je baby er even geen zin in heeft). Voor 3 lessen van ongeveer een uur betaal je 130 euro.

Neem gerust contact met me op via mail of het contactformulier voor meer info over, of het maken van een afspraak voor de shantala baby massage.

 

 

%d bloggers liken dit: