Algemene Verordening Persoonsgegevens

Per 25 mei as moet ook ik, voldoen aan de AVG. Deze wet vervangt de huidige privacy regelgeving. Ik heb gemerkt dat het een hele klus is om alles in kaart te brengen en alles goed te regelen. Ik heb mijn amneseformulieren nog eens kritisch doorgenomen om te kijken welke informatie ik echt nodig heb voor mijn behandeling. De andere informatie die niet echt nodig is, ga ik verwijderen/doorhalen. Daarnaast moet ik ook mijn cliënten informeren over de informatie die ik van hen verzamel, waarvoor ik het nodig heb, hoelang ik het bewaar, met wie ik het deel (op hun verzoek). Ik moet ze ook informeren dat ze recht hebben om de informatie te bekijken, te wijzigen, te laten verwijderen en te delen. Kortom er is weer werk aan de winkel. Voorlopig is het Work in Progress. Wordt vervolgd!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: