Hoofdpijn massage helpt als je veel last hebt van hoofdpijn of migraine.

gezichtsmassage2
hoofdpijn massage

Heb je last van migraine? Heb je vaak hoofdpijn klachten??  Slik je dan ook veel pijnstillers? Wist je dat je van de pijnstillers zelf ook hoofdpijn krijgt? Het advies is dan ook om te stoppen met de pijnstillers. Ook voeding heeft invloed op het krijgen van een migraine aanval en op het krijgen van hoofdpijn.  Wist je bv dat ook het eten van bananen, appels, noten en notenproducten uien en tomaten hoofdpijn kan bevorderen, als je daar gevoelig voor bent? Het is daarom belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. Kies zoveel mogelijk voor verse producten en niet voor bewerkt en verpakt voedsel. Ze kunnen ingrediënten bevatten die hoofdpijn veroorzaken.

  • -Eet kleinere hoeveelheden verdeeld over de dag.
  • -Drink veel water.
  • -Beweeg voldoende
  • .-Probeer stress te voorkomen.

-Het kan verhelderend zijn om een hoofdpijn dagboek bij te houden en daarin de voedingsmiddelen noteren die je iedere dag eet, wanneer je ze eet en de momenten dat hoofdpijn hebt. Dat kan je helpen om erachter te komen of je gevoelig bent voor bepaalde voedingsmiddelen.

Daarnaast is een speciale hoofdpijn massage een goede aanvulling, het zal je migraine en hoofdpijn zeker niet wegnemen maar het zal wel voor verlichting van je klachten zorgen.

Schedule Appointment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: