Heb je stress? Pijnlijke en/of stijve spieren?? Laat je masseren!

foto gezondheidsweek     Masseren is niet nieuw, we doen het al eeuwen!

Een massage zorgt o.a. voor verbetering van:  de doorbloeding, van de spierfunctie, van de stofwisseling.  Het zorgt ook voor verbeterde toe- en afvoer van de verschillende weefselstoffen. Je wordt er vrolijker van, je zult beter kunnen slapen, je zult je minder vermoeid voelen.

Als je goed voor lichaam en geest wilt zorgen dan is het heel verstandig om jezelf regelmatig te laten masseren!  Je kunt je puur voor de beleving laten masseren (een massage of bv een lomi lomi massage). Maar ook bij langdurige pijn klachten, waarvoor je alles al hebt geprobeerd, kan een massage nog zorgen voor verlichting van je pijn klachten en zelfs voor een verbetering van de mobiliteit!

%d bloggers liken dit: