Ziekteverzuim en stress op de werkvloer?Stoelmassage helpt ziekteverzuim en stress te voorkomen/verhelpen.

IMG_3076[426]  Als je op je werk, of thuis weer eens last hebt van een stijve en pijnlijke nek en/of schouders omdat je te lang met je pc/laptop/tablet/mobiel in de weer bent geweest. Je hebt daardoor weer lang voorover gebogen zitten kijken……. Je weet dat er dan een enorme druk op je nekwervels komt doordat je hooft zo naar voren buigt? je pezen raken geïrriteerd en je nekwervels zullen gaan slijten. Denk dan eens aan een stoelmassage: Deze korte, effectieve massage van ongeveer 15 minuten, kan ook op de werkplek gemakkelijk worden gegeven. De massage wordt over de kleding heen gegeven. Door de stoelmassage zullen hoofd, nek, schouders, en rug zich gaan ontspannen hierdoor worden klachten door een verkeerde werkhouding en werkstress voorkomen en bestreden. Ook voor bedrijven is het slim om  te investeren in stoelmassages ter voorkoming van ziekteverzuim.

Schedule Appointment

%d bloggers liken dit: