Aroma massage: lichaamsmassage voor totale ontspanning.

essential-oils-2536405_640Een aroma massage is een volledige lichaamsmassage van 60 minuten waarbij gewerkt wordt met etherische olie. Het is een erg lekkere en zachte massage, gericht op het centrale zenuwstelsel waardoor een optimale ontspanning zal ontstaan. De etherische olie zal via de huid worden opgenomen door de bloedstroom en stimuleert hierdoor oa je immuniteitssysteem.  Na de massage voel je je erg lekker en helemaal ontspannen.  Dat gevoel zal enkele dagen aanhouden. Ben je nieuwsgierig? Wil je deze massage ervaren?  Je kunt altijd contact met me opnemen via het contactformulier, WhatsApp of via mobiel.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: