Body Sugaring is een zachte manier van ontharen van oa. bovenlip-kin; oksels, bikinilijn en benen. Ook voor mannen: rug en borst.

NIEUW: BODY SUGARING                                        

Heb je ook zo’n hekel aan het, bijna, dagelijks ontharen van je oksels? Dan is Body Sugaring ideaal voor jou:

Body Sugaring is een eeuwenoude techniek, afkomstig uit het Midden Oosten en nu weer helemaal in. Body Sugaring is een ontharing met een suikerpasta die voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat: nl suiker, water en citroen. De pasta is op lichaamstemperatuur en is oplosbaar in water. (Daardoor is je huid eenvoudig schoon te maken.) Je haren worden er in de groeirichting afgetrokken, samen met de wortel. Daardoor worden de haartjes dunner, zachter, lichter en minder. Groot voordeel is dat, bij regelmatig ontharen, de haartjes steeds langer zullen wegblijven.

Sugaring is dan ook minder pijnlijk dan bv harsen of ontharen met een touwtje en het kan ook als je een gevoelige huid hebt of spataderen. Je huid raakt minder geïrriteerd en wordt lekker zacht. Een groot voordeel is, dat haartjes al vanaf 1-3 millimeter verwijderd kunnen worden.

Voor de behandeling graag de avond van te voren scrubben en geen crème/bodymilk gebruiken.
Tussen behandelingen door geen scheermes/ontharing crème meer gebruiken.
Na de behandeling de 1e 24 uur niet te warm douchen, geen sauna en niet in de zon gaan zitten.
Let op: Er mag een maand geen Sugaring worden gedaan na:
a. een behandeling met (fruit)zuren of Dermabrasi;
b. bij vaatproblemen;
c. Diabetici met een waarde van HBAA1C boven de 7.

Schedule Appointment