Wat kun je doen aan rug- en nek-schouder klachten??

rugmassage.jpg Als je regelmatig last van je (onder)rug en/of schouders en nek hebt is dat heel goed te verhelpen met een goede massage waarbij de pijnlijke plekken extra aandacht krijgen. Ik maak dan vaak gebruik van bindweefsel technieken in combinatie met cupping. De resultaten zijn goed. Ik hoor van mijn cliënten dat ze veel soepeler zijn, dat de pijn echt is verminderd, vaak zelfs ook helemaal weg. Vooral als je al langere tijd pijn hebt en je er echt last van hebt tijdens je normale functioneren is dat een hele opluchting.  Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie? Je kunt altijd contact opnemen via mail, tel. of het contactformulier op de site. Je kunt ook direct boeken via onderstaande link:
Schedule Appointment

%d bloggers liken dit: