Zwangerschapsmassage in Leeuwarden. Een fijne massage voor jezelf en voor je ongeboren kindje.

zwangere buik 2

Zwangerschapsmassage is een speciale massage. Ik geef deze massage vanaf ongeveer de 14e week van je zwangerschap. Een massage helpt lichamelijke klachten tijdens je zwangerschap verlichten. Je spieren worden soepeler, je krijgt een diepere ademhaling en je hoofd komt tot rust. Uit onderzoek is ook gebleken dat je beter kunt slapen en dat je minder rugpijn hebt. Verder blijkt dat je minder stresshormonen aanmaakt en dat er ook minder complicaties zijn tijdens de bevalling.

Door de massage verbetert de doorbloeding, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor jou en je kindje. Ik geef deze massage evt. in combinatie met pulsen (mocht je het bv. vervelend vinden dat je buik gemasseerd wordt).  De massage duurt 70 minuten en kost 60 euro.

Vooraf wordt uiteraard een intake gedaan. Ik masseer NIET bij bloedingen; te hoge- of te lage bloeddruk, zeker in combinatie met het vasthouden van vocht. Bij eerdere miskramen graag eerst overleggen  met verloskundige of gynaecoloog.

Deze massage is ook erg lekker als je net bevallen bent. Het helpt je sneller herstellen na de bevalling en spieren die je extra gebruikt zullen ontspannen. Ook helpt het bij stemmingswisselingen, vermoeidheid en hoofdpijn. Deze postnatale massage geef ik vanaf  ca 4 weken of bij keizersnede vanaf ca 6 weken. Vooraf wordt uiteraard een intake gedaan. .
Schedule Appointment

%d bloggers liken dit: