Ben je stijf en stram? Wil je wat warmte? Dan is een hotstone massage een aanrader!

hotstone

  Het is weer winter. Ik merk het aan mijn  lijf: ik beweeg niet zo soepel als in de zomer. Hoe fijn is het dan om je lichaam weer even lekker op te wamen met een Hotstone masage, die gegeven wordt met fijne etherische olie. Hotstone is een lekkere massage met warme basalt stenen van ongeveer 45 graden Celsius. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en de massage zorgt dan ook voor diepe ontspanning en ontgifting. Een hotstone massage stimuleert je organen, brengt het lichaam meer in balans en zorgt mede voor het zelfherstel van het lichaam.  Deze massage is een weldaad voor je lichaam!  Geef de hotstone massage cadeau of boek lekker 1 voor jezelf.

Schedule Appointment

%d bloggers liken dit: