Heb je veel last van de overgang? Boek regelmatig een massage. Je lichaam en geest hebben er zeker baat bij.

ontspannende-massage.jpg

De overgang……., we krijgen er allemaal in meer of mindere mate mee te maken. (ja volgens mij, mannen ook wel een beetje)! Hormonale veranderingen zijn hiervoor verantwoordelijk en die zorgen, of je het wilt of niet, voor stress. Alles kost je ineens enorm veel energie, je slaapt slecht, je bent kribbig, je ‘zorg’ hormoon verdwijnt. Soms kun je je partner wel schieten….. Je zult tijdens de overgang weer opnieuw op zoek moeten naar je balans, letterlijk en figuurlijk. Acupunctuur kan daarbij een goed hulpmiddel zijn. Kijk voor meer informatie op:  http://www.acupunctuur-petrastosz.nl. Een waardevolle site waar je info en hulp kunt vinden is http://www.sofia-eigenwijzevrouw.nl. Belangrijk in deze fase in je leven is dat je goed naar je lichaam leert luisteren, dat je gezond en verantwoord eet, zorgt voor voldoende beweging. Kortom zorg goed voor je lichaam en een lekkere massage kan daar deel van uit maken. De massage zorgt voor ontspanning, daarnaast geeft de massage ook verlichting aan je lichamelijke klachten. Oa de cupping massage is een massage die erg goed werkt voor vrouwen met overgangsklachten.

Schedule Appointment

%d bloggers liken dit: