Kindermassage in Leeuwarden: Zit je kind niet lekker in zijn/haar vel? slaapt het slecht? Laat je kind dan eens lekker masseren.

Bij een kindermassage is de aanraking en het contact met je kind het allerbelangrijkste. Elk kind heet baat bij een massage. De massage is gemakkelijk aan te leren door de ouders/verzorgers. Bij de massage mogen de kleren en evt de sokken aanblijven, het gaat erom wat het kind fijn vind.  Tijdens de massage is er altijd een ouder/verzorger aanwezig. De massage zelf duurt ongeveer een half uur.

download  Voor meer informatie klik je door naar mijn website.

Mijn dank is groot als je dit bericht wilt liken!

 

Masseren kun je eigenlijk iedereen. Geen kind is te oud voor massage, iedereen heeft behoefte aan aanrakingen. Alle kinderen vinden een massage erg fijn. Baby’s maar ook peuters, kleuters en kinderen uit de bovenbouw vinden het lekker. Massage heeft een positieve invloed op stress, pesten, kinderen gaan er beter van leren en hun immuunsysteem wordt versterkt. Ook voor pubers kan massage erg goed zijn. Door verandering in hun hormoonhuishouding hebben ze veel last van stress, dit kan verminderd worden door een massage. Het is even een rustmoment in een veelal drukke week.  Tijdens de massage kom je wellicht gemakkelijker in contact met je kind; kunnen jullie fijne gesprekken hebben en dat zal de band met je kind versterken. Is een kind niet gewend aan een massage kan het in het begin onwennig zijn, kinderen kunnen verlegen zijn en daardoor niet helemaal ontspannen. De massage kan dan rustig opgebouwd worden.

Wil je meer info? neem dan gerust contact met me op via mail of het contactformulier.

%d bloggers liken dit: