Hydrakussenmassage is een ontspannende lichaamsmassage op een warmwaterkussen.

Hydrakussenmassage: Een erg fijne lichaamsmassage waarbij je op een warmwaterkussen ligt. Het water is het kussen is ca. 40gr. Hierdoor worden je spieren meteen al opgewarmd, daardoor krijg je een betere doorbloeding van de spieren en afvoer van afvalstoffen. Daarnaast lig je al meteen ontspannen op de massagetafel . Ander voordeel is dat je je niet hoeft om te draaien en je tijdens de massage lekker op je rug kunt blijven liggen. Er wordt namelijk, met warme olie, tussen het kussen en het lichaam gemasseerd. Deze massage is erg fijn als je niet op je buik wilt liggen. Duur 60 minuten. Kosten 60 euro. De hydrakussenmassage kan ook gegeven worden in combinatie met de Zwangerschapsmassage.

%d bloggers liken dit: