Last van je fibromyalgie in de winter? Boek eens een Hydrakussenmassage. Je spieren worden snel opgewarmd.

Hydrakussenmassage: Een erg fijne lichaamsmassage waarbij je op een warmwaterkussen ligt. Ook bij fibromyalgie klachten in de winter is deze massage ideaal. Het water is het kussen is ca. 40gr. Hierdoor worden je spieren meteen al opgewarmd, daardoor krijg je een betere doorbloeding van de spieren en afvoer van afvalstoffen. Daarnaast lig je al meteen ontspannen op de massagetafel. Groot voordeel is dat je je niet hoeft om te draaien, je kunt tijdens de massage lekker op je rug blijven liggen. Er wordt namelijk, met warme olie, tussen het kussen en het lichaam gemasseerd. Een fijne massage als je niet op je buik wilt/kunt liggen. Een Hydrakussenmassage van 60 minuten kost 60 euro. De hydrakussenmassage kan ook gegeven worden in combinatie met de Zwangerschapsmassage.

Schedule Appointment

%d bloggers liken dit: