Voetreflexmassage

Voetreflexmassage helpt je lichaam het natuurlijke evenwicht te herstellen of te behouden. De massage helpt een goede doorstroming van energie en afvalstoffen te bevorderen en helpt eventuele blokkades op te lossen. Door aanraking van de reflexpunten worden je energiebanen gestimuleerd en die reflexpunten corresponderen met alle klieren, organen en andere delen van je lichaam. Het is dus een complete massage die gegeven wordt via je voeten. Hierdoor is de massage laagdrempelig, je mag nl gewoon je kleding aanhouden. Erg fijn als je je toch wel graag wilt laten masseren maar om een of andere reden niet duft.

Voordelen van een voetreflexmassage zijn oa:

  • -verbeterde stofwisseling en doorbloeding en verbeterde lymfestroom. Hierdoor worden voedingsstoffen beter opgenomen en  verlaten afvalstoffen het lichaam sneller
  • -betere weerstand
  • -ontspanning en rust
  • -verminderde pijn ervaring
  • -meer balans tussen denken en voelen
  • -betere stofwisseling
  • -betere spier- en orgaanfunctie
  • -daling van de bloeddruk
  • -verdieping van de ademhaling en bewust ademen

Een voetreflexmassage van 60 minuten kost 50 euro

%d bloggers liken dit: