Is aanraken te pijnlijk? dan is pulsen een heel goed alternatief.

Zachtheid is de kracht van holistisch pulsen.  Daar waar direct huidcontact niet mogelijk is omdat het te pijnlijk is of ivm een wond, is holistisch pulsen een uitkomst.  De puls beweging wordt vanuit 1 plek ingezet en gaat via een golvende beweging door het hele lichaam. Dit komt doordat ons lichaam voor een groot gedeelte uit water bestaat.  De zachtheid geeft de genezing. 

Het pulsen wordt altijd over de kleding heen gegeven. Je brengt het lichaam van je cliënt op een ritmisch wiegende manier in beweging, hierdoor worden lichaamsvloeistoffen en energiestromen weer in beweging gebracht. Hierdoor wordt het zelfherstellende vermogen van je lichaam weer actief, hierdoor komt het zenuwstelsel  tot rust.

Heb je last van stress, spanning, depressie, obstipatie, oedeem of fysieke pijn? Pulsen kan je helpen

Het effect van een pulssessie:

  1. Je zenuwstelsel kalmeert en je krijgt beter doorstroming van lichaamsvloeistoffen.
  2. Het zelf genezende vermogen van je lichaam wordt geactiveerd..
  3. Pulsen reinigt en vitaliseert
  4. Je krijgt een mentale en emotionele balans door bewustwording en acceptatie.
  5. Je komt in je eigen kracht te staan.
  6. Pulsen reinigt en zorgt ervoor dat je weer vitaal wordt.

Een mentale en emotionele balans door bewustwording en acceptatie. Je komt in je eigen kracht te staan. Pulsen kan ook worden ingezet bij oa. Parkinson, spasmen, dementie, ouderdom.

Het pulsen is eigenlijk al zo oud als de mensheid zelf. Dansen, zingen, muziek maken, daar zit al een ritmische beweging in. Denk aan schommels, hangmatten en waterbedden.  Wiegen geeft troost. Wil je meer informatie of een afspraak inplannen? Stuur een bericht via het contactformulier en ik neem zsm contact op. Een pulssessie van 30 minuten is 25 euro en 60 minuten is 50 euro.

%d bloggers liken dit: