Schouder- en nekklachten door werk achter pc of laptop? Stoelmassage verlicht klachten.

IMG_3076[426]
stoelmassage
Heb je schouder-nekklachten omdat je de hele dag op kantoor achter de pc zit? Dan is Stoelmassage heel goed voor je. Ook verstandig om preventief in te zetten bij het voorkomen van klachten.

Stoelmassage is een acupressuurmassage. Deze korte massage, van ongeveer een kwartier tot 20 minuten, kan ook op de werkplek heel gemakkelijk worden toegepast. De massage wordt over de kleding heen gegeven en er wordt dan ook geen gebruik gemaakt van olie.  Door de stoelmassage zullen hoofd, nek, schouders en rug zich gaan ontspannen.  Hierdoor  worden klachten door een verkeerde werkhouding en werkstress voorkomen en bestreden.  Herken je dit? Zit je ook vaak en lang achter de pc? Zit je vaak gebogen op tablet of mobiel toestel te turen??? Ook jij hebt dan ongetwijfeld zo nu en dan last van rug/nek/schouders. Na de massage voel je je ontspannen en fit en je shouders voelen een stuk “lichter”.

Wilt u meer informatie over deze massage, of wilt u een afspraak maken, neem gerust contact op via het contactformulier of via email. Zelf een afspraak inboeken is mogelijk.
Schedule Appointment

%d bloggers liken dit: