Heb jij na deze lockdown behoefte aan een moment voor jezelf? Gun jezelf een verwenmoment en boek een lekkere HOTSTONE massage.

  Het is weer winter. Ik merk het aan mijn lijf: ik heb stijve, stramme spieren, het duurt wel even voor ik weer soepel in beweging ben. De lockdown periode ivm corona helpt ook niet echt. Sociale contacten zijn minimaal, de praktijk is dicht en vanwege het thuiswerken beweeg ik ook veel minder. 

Hoe fijn is het dan om, nu het weer kan, je lichaam weer even lekker op te warmen met een fijne Hotstone massage. Hotstone is een lekkere massage met warme basalt stenen van ongeveer 45 graden Celsius. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en de massage zorgt dan ook voor diepe ontspanning en ontgifting. Een hotstone massage stimuleert je organen, brengt het lichaam meer in balans en zorgt mede voor het zelfherstel van het lichaam.  Deze massage is een weldaad voor je lichaam!  Geef de hotstone massage cadeau of boek lekker 1 voor jezelf. Een Hotstone massage van 60 minuten kost 50 euro.

Je boekt de massage gemakkelijk in via de onderstaande link:

Schedule Appointment

%d bloggers liken dit: