Heb jij, na de laatste lockdown ivm corona, behoefte aan een moment voor jezelf? Gun jezelf dit verwenmoment en boek een lekkere HOTSTONE massage.

We komen net uit een lockdown, het is winter en ik merk dat ik stijve, stramme spieren heb. Door het thuiswerken heb ik last van schouders/nek en rug. Mijn beweging is minimaal. Ook de praktijk was dicht. Sociale contacten zijn ook minimaal en ik voel dat ik hier wel last van heb.  Het duurt in de ochtend wel even voor ik weer iets soepeler beweeg.

Hoe fijn is het dan om je lichaam weer even lekker op te warmen met een fijne Hotstone massage. Hotstone is een lekkere massage met warme basalt stenen van ongeveer 45 graden Celsius. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en de massage zorgt dan ook voor diepe ontspanning en ontgifting. Een hotstone massage stimuleert je organen, brengt het lichaam meer in balans en zorgt mede voor het zelfherstel van het lichaam.  Deze massage is een weldaad voor je lichaam!  Geef de hotstone massage cadeau of boek lekker 1 voor jezelf. Een Hotstone massage van 60 minuten kost 50 euro.

Je boekt de massage gemakkelijk in via de onderstaande link:

Schedule Appointment

%d bloggers liken dit: