Last van het vochtige koude weer? Boek dan eens een Hotstone massage!

 Het is weer winter en het is vochtig weer. Ik merk het aan mijn  lijf: ik beweeg niet zo soepel als in de zomer. Hoe fijn is het dan om je lichaam weer even lekker op te warmen en je spieren weer soepel te krijgen. Dat kan met een Hotstone massage. Hotstone is een lekkere massage met warme basalt stenen van ongeveer 45 graden Celsius. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en de massage zorgt dan ook voor diepe ontspanning en ontgifting. Een hotstone massage stimuleert je organen, brengt het lichaam meer in balans en zorgt mede voor het zelfherstel van het lichaam.  Deze massage is een weldaad voor je lichaam!   Wil jij ook lekker ontspannen en wil je weer soepele spieren? Boek je Hotstone massage nu!   

Schedule Appointment

%d bloggers liken dit: