Heb je last van stress? Wil jij de mana (levensenergie) weer laten stromen? Boek dan een Lomi Lomi massage!

orchid-2115256_1920

Lomi Lomi massage is een traditionele lichaamsmassage, afkomstig uit Hawaï. Het is een echte massage beleving en zorgt voor een zalige ontspanning. Er wordt gemasseerd met veel, warme olie. De massage wordt uitgevoerd met lange, vloeiende en harmonieuze bewegingen over je hele lichaam. Er wordt vooral met de onderarmen gewerkt. De massage zorgt voor het herstel van vitaliteit, verbetert bloedsomloop en heeft een gunstige werking op de organen. Het lichaam zal een liefdevolle aanraking ervaren en komt daarmee weer in het eigen natuurlijke ritme.  Wil je deze massage een keer beleven? Boek je Lomi Lomi massage nu in via onderstaande button.
Schedule Appointment

%d bloggers liken dit: