Corona update:

Helaas blijft de praktijk ook in de maand mei gesloten, in ieder geval tot de 20e. Ik ben het eens met de beslissingen die het kabinet maakt, ik heb er alle begrip voor maar ik ben toch wel verdrietig dat we nog niet open mogen. Ik mis het masseren en ik mis mijn cliënten. Het werken vanuit huis voor mijn werkgever gaat nog goed maar ik begin mijn collega’s nu toch echt te missen. Ook de systemen lopen soms behoorlijk vast. Dat is op zijn zachts gezegd heel vervelend. Mijn beweging begin ik nu ook wel echt te missen. Ik loop nog steeds bijna iedere avond ongeveer een uur. Daarnaast ben ik begonnen om de logeerkamer op te knappen. Ondertussen zijn mijn schoondochter en mijn zoon jarig geweest, ik kon helaas niet op verjaardagsvisite. Mijn kleinkinderen mis ik ook enorm, Mijn jongste kleindochter is begin mei jarig. We video bellen wel maar het is toch anders. Gelukkig zijn we allemaal nog wel gezond en dat mede door alle voorzorgsmaatregelen die zijn genomen. Ik hoop echt dat er toch binnenkort weer wat economische bedrijvigheid opgestart kan worden. Ik hoop dat we gezond mogen blijven en ik wens iedereen veel succes in de komende periode om de sociale onthouding vol te houden. We moeten echt nog even doorzetten.

%d bloggers liken dit: