Heb je, in deze coronaperiode, last van stress, chronische pijn of ben je chronisch oververmoeid? Met een Guasha massage kun je de Chi (energie) in je lichaam weer activeren.

Met een Guasha massage kun je oa onderstaande klachten verhelpen of voorkomen. Heb je klachten, dan is dat een teken dat je lichaam niet meer in balans is. Ook als je (nog) geen klachten hebt is het goed om die klachten voor te zijn.

  • slapeloosheid
  • stress of burn-out
  • hoofdpijn
  • nekpijn
  • rugpijn
  • tennisarm
  • gewrichtspijn
  • kuitkrampen
  • reumatische pijn
  • spijsverteringsklachten

Guasha betekent “de ziekte uit het lichaam schrapen” Gua (schrapen) Cha (ophoping). Het is een diepe massage die zijn oorsprong vind in oude Chinese technieken om de Chi (energie) in het lichaam weer te activeren. Guasha werkt tijdens de behandeling in op spieren, bindweefsel, huid, lymfestelsel en bloedvaten. Hierdoor wordt de weerstand van al deze organen gestimuleerd en geoptimaliseerd. De Guasha massage brengt weer balans in het lichaam, zorgt voor nieuwe energie en bevordert de afvoer van afvalstoffen. Als er afvalstoffen in het lichaam zitten zal de huid rood worden en zal het lijken alsof er bloeduitstortingen ontstaan. Daardoor worden de blokkades die in het lichaam zitten zichtbaar gemaakt. De verkleuringen verdwijnen over het algemeen binnen 3 tot 7 dagen. Je zult merken dat bij regelmatige behandeling de vlekken steeds minder worden omdat het lichaam weer gezond wordt. Bij regelmatige behandeling zullen er steeds minder plekken ontstaan omdat het lichaam zich  zal herstellen door het reinigings- en ontgiftingsproces.

Waarom een Guasha massage? Door de Guasha massage wordt het zelfherstellende vermogen van je lichaam geactiveerd . Het is een fijne mooie methode om het lichaam te verzorgen. Ook als preventieve behandeling goed in te zetten. Als er klachten zijn is het een teken dat het lichaam niet meer in balans is. De massage duurt ongeveer 1 uur.

Dus, wil jij je lichaam weer in balans brengen, of in balans houden? Dan is een Guasha massage een fijne methode om het lichaam te verzorgen. Je kunt je Guasha massage boeken via onderstaande link. Geef bij de opmerkingen aan dat je een Guasha massage wilt.

Schedule Appointment

%d bloggers liken dit: