Wat kun je doen tegen stress en slapeloosheid? Laat je regelmatig masseren!

Ben je gestrest? Slaap je daardoor niet goed? Zitten je spieren vast? Kortom, zit je niet lekker in je vel? Dan kun je pijnstillers gaan gebruiken, die helpen vaak maar even. Heb je overwogen om je te laten masseren? Masseren is niet nieuw, we doen het al eeuwen!

Een massage zorgt o.a. voor verbetering van: de doorbloeding, de spierfunctie en van de stofwisseling.  Het zorgt ook voor verbeterde toe- en afvoer van de verschillende weefselstoffen. Je wordt er vrolijker van, je zult beter kunnen slapen, je zult je minder vermoeid voelen.

Als je goed voor lichaam en geest wilt zorgen dan is het heel verstandig om jezelf regelmatig te laten masseren! Het is een investering in je lijf die zich zeker zal terugbetalen.

Je kunt je puur voor de beleving laten masseren (bv. Lomilomi- hotstone- of een intuïtieve  massage). Maar ook bij langdurige klachten, waarvoor je niet meer onder behandeling bent bij een specialist/fysiotherapeut,  kan een massage nog zorgen voor verlichting van de klacht en zelfs voor een verbetering van de mobiliteit! Bij klachten kan er bv. gekozen worden voor bindweefsel massage in combinatie met cupping of  een hydrokussen massage bij fibromyalgie.

Wil je van je klachten af? Boek dan nu je (1e) massage:

https://app.acuityscheduling.com/schedule.php?owner=13797015

%d bloggers liken dit: