Adem je gezond. Een goede ademhaling geeft je ontspanning en een gezonder lichaam.

Zolang je ademt leef je. Ademen doe je onbewust. Veel mensen ademen helaas verkeerd. Door bewust bezig te zijn met je ademhaling kun je jezelf een goede ademhaling aanleren. Een goede ademhaling zorgt voor een gezond lichaam, gezonde organen en ontspanning.

Op YouTube vind je allerlei filmpjes met tips en aanwijzingen als je zoekt op bewust ademen.

Bij stress is je ademhaling vaak hoog, dit zorgt voor fysieke klachten door verhoogde spierspanning, Je staat als het ware in de vluchtmodus, even is dat oké maar constant is dat ongezond. Mijn ervaring is, dat je door bewust te ademen in een snellere ontspanning komt. Hierdoor heb je meer profijt van de massage die je ontvangt. Daarom help ik je, voor de massage begint, met een bewuste ademhaling.

  • Voordelen:
  • Kalmeert het zenuwstelsel, verminderd risico op burn-out
  • Vermindering van stress, angst en depressie
  • Verbetering van verteringsstelsel, hartritme en slaap
  • Stimuleert het lymfesysteem
  • Balanceren chronische pijn
  • Verbeteren van diabetische klachten
%d bloggers liken dit: