Als je last hebt van zwangerschapskwaaltjes en je slaapt daardoor niet goed, dan kan zwangerschapsmassage je klachten verlichten.

Zwangerschapsmassage is erg fijn voor zowel moeder als de ongeboren baby. De massage kan vanaf de 16e week van je zwangerschap. De massage helpt bij lichamelijke klachten tijdens je zwangerschap. Je spieren worden soepeler, je krijgt een diepere ademhaling en je hoofd komt tot rust. Ook is gebleken dat je beter kunt slapen en dat je minder rugpijn hebt. Voordeel is ook dat je minder stresshormonen aanmaakt.

Door de massage verbetert de doorbloeding, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor jou en je kindje. Ik geef deze massage evt. in combinatie met pulsen (mocht je het bv. vervelend vinden dat je buik gemasseerd wordt).  De massage duurt 70 minuten en kost 62,50 euro. 

Vooraf wordt uiteraard een intake gedaan. Ik masseer NIET bij bloedingen; te hoge- of te lage bloeddruk, zeker in combinatie met het vasthouden van vocht. Bij eerdere miskramen graag eerst overleggen  met verloskundige of gynaecoloog.

Deze massage is ook erg lekker als je net bevallen bent. Het helpt je sneller herstellen na de bevalling en spieren die je extra gebruikt zullen ontspannen. Ook helpt het bij stemmingswisselingen, vermoeidheid en hoofdpijn. Deze postnatale massage geef ik vanaf  ca 4 weken of bij keizersnede vanaf ca 6 weken. Vooraf wordt uiteraard een intake gedaan. .

Je kunt je afspraak gemakkelijk inboeken via de onderstaande link:

Schedule Appointment

%d bloggers liken dit: