Wil je weer lekker in je vel zitten? Laat je dan regelmatig masseren! Je immuunsysteem krijgt een boost; je slaapt beter en het is goed voor je bloeddruk.

hou van jezelf - kopie

Het is in deze tijd belangrijk om goed voor jezelf te zorgen: voldoende ontspanning * Even lekker weg nu het weer kan en mag.*Investeer in de mensen die belangrijk voor je zijn. *Eet gezond. *Zorg voor beweging. Neem de tijd voor een schoonheidsbehandeling. Probeer de stress buiten de deur te houden en het belangrijkste van alles: investeer ook in je eigen gezondheid laat je regelmatig masseren, ook als je geen klachten hebt. Zie het als onderhoud voor je lichaam. (Je brengt je auto toch ook regelmatig naar de garage voor onderhoud?) Wacht dan niet langer en boek je massage nu.

Je kunt nu ook kiezen voor een Honing Massage. Deze massage(olie) zorgt voor een natuurlijke peeling en drainage. Je huid wordt vernieuwd en met dieptewerking gevoed. Deze speciale honing massage olie kost 5 euro extra. Je kunt dit aangeven bij de opmerkingen bij de boeking.

Je kunt vanaf nu je massage combineren met een body scrub massage. Je lichaam wordt dan eerst gescrubt en vervolgens gemasseerd met olie. De body scrub kost 5 euro extra en kan alleen geboekt worden bij een massage van 90 minuten. Je kunt deze extra optie vermelden bij de opmerkingen.

Schedule Appointment


%d bloggers liken dit: