NIEUW: Wil je een gezonde, jonger uitziende huid zonder operatie en botox? Boek dan een Sugar Massage en Sugar Stamp Facial. Speciaal voor anti-aging en acne.

EEN UNIEKE, NIEUWE MASSAGE TECHNIEK: De Sugar Massage verstevigd en hersteld de huid. Het zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpels verminderen, terwijl de suiker hydrateert. De kleefkracht van de suiker zorgt ervoor dat het weefsel wordt opgetild. Het bindweefsel wordt gestimuleerd en afvoer van afvalstoffen verbetert. Er wordt meer collageen en elastine aangemaakt. De massage heeft een positief effect op ontstekingen en is ook geschikt bij onrustige huid en acne.

De Sugar Stamp techniek geeft een mooie uitstraling; een meer egale huidstructuur en verminderd fijne lijntjes. Tevens worden de bovenste huidcellen verwijderd en krijgt de huid een diepe reiniging. Voor het beste resultaat is een regelmatige behandeling aan te raden (vraag hiervoor naar een voordeelkaart). Bij een probleemhuid is een behandeling met een tussenpozen van 1 a 2 weken aan te bevelen. De 1e 24 uur na behandeling felle zon vermijden. Deze behandeling is niet geschikt als u couperose, rosacea of eczeem hebt.

Behandeling duurt ca 1 uur en kost 55 euro, (* reiniging *toner * scrub *suikermassage *suikerstamp *masker *nek/schoudermassage *crème *evt cupping).

Boek je behandeling via de link: Schedule Appointment

%d bloggers liken dit: