Wil jij ook een mooie korting op je massage behandelingen? Dat kan met een Massage Voordeelkaart.

Vraag je jezelf wel eens af: waarom zou ik me laten masseren? Beter stel je jezelf de vraag: waarom zou ik me niet laten masseren! Een massage is de beste investering die je kunt doen in je eigen lichaam. Massage zorgt voor:

*Een betere weerstand. Ontspannen spieren en ontspanning in je hoofd. *Verlaging van je bloedcirculatie en verbeterde afvoer van afvalstoffen. *Verlaging van je bloeddruk. *Aanmaak van oxcytocine (het geluk hormoon).

Gun jezelf een regelmatig massage. Een Massage Voordeelkaart geeft je recht op 5 massages. Je krijgt een korting die afhankelijk is van de duur van de massage. Vraag naar de Massage Voordeelkaart bij het boeken van je massage: https://app.acuityscheduling.com/schedule.php?owner=13797015

%d bloggers liken dit: