Kindermassage bevordert het contact met je kind.

Kindermassage: Heeft je kind last heeft van stress? Zit het niet lekker in zijn/haar vel? Is het, onrustig? Heb je zelf het gevoel dat je je kind niet goed kunt bereiken? Dan kan kindermassage je helpen, Het is een massage die je zelf ook aan je kind kunt geven. De massage versterkt het immuunsysteem, vermindert stress en zorgt voor een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Als je deze massage zelf aan je kind gaat geven zorgt dat ervoor dat je ‘quality time’ met je kind hebt. Tijdens de massage is een van de ouders/verzorgers altijd aanwezig en het kind blijft gekleed. De massage duurt ongeveer 30 minuten. Kosten: 30 euro. Zelf de massage leren geven is ook mogelijk. Dan zijn de kosten 60 euro. (dat is inclusief de kindermassage) Graag aangeven bij de opmerkingen, ivm het inboeken van extra tijd.

%d bloggers liken dit: