Heb jij ook zo’n behoefte aan een moment voor jezelf? Boek een lekkere HOTSTONE massage en gun jezelf een verwenmoment.

Het is weer winter. Ik merk het aan mijn lijf: ik heb stijve, stramme spieren, het duurt wel even voor ik weer soepel in beweging ben. Ik werk nog steeds voor een groot gedeelte thuis.

Hoe fijn is het dan, om  je lichaam weer even lekker op te laten warmen met een fijne Hotstone massage. Hotstone is een lekkere massage met warme basalt stenen van ongeveer 45 graden Celsius. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en de massage zorgt dan ook voor diepe ontspanning en ontgifting. Een hotstone massage stimuleert je organen, brengt het lichaam meer in balans en zorgt mede voor het zelfherstel van het lichaam.  Deze massage is een weldaad voor je lichaam!  Geef de hotstone massage cadeau of boek deze lekker voor jezelf. Een Hotstone massage van 60 minuten kost 55 euro.

Je boekt de massage gemakkelijk in via de onderstaande link:

Schedule Appointment

%d bloggers liken dit: