Voorwaarden

MASSAGE:

Naar aanleiding van uw eerste afspraak neem ik, indien nodig, telefonisch contact met u op om even persoonlijk te kunnen afstemmen. Bij uw eerste bezoek zullen we samen een intake-formulier invullen, dit zal ongeveer 10 minuten duren. Dit intake-formulier is belangrijk om inzicht te krijgen in uw gezondheid. Daarnaast is het voor mij als masseur belangrijk om te kunnen bepalen of er redenen zijn waarom de massage niet door zou kunnen gaan. Indien nodig, kunnen we enkele testjes doen. De massage kan invloed hebben op de werking van uw medicijnen.

Er wordt sowieso NIET gemasseerd bij koorts/griep, infectieziekten, te veel pijn, besmettelijke huidaandoeningen, in de 1e 3 maanden vd zwangerschap, bij onverklaarbaar transpireren-gewichtsverlies-vermoeidheid en duizeligheid!

Bent u onder behandeling bij een specialist of therapeut: dan is een schriftelijke goedkeuring gewenst.

Bijwerkingen na een massage kunnen zijn: hoofdpijn en/of spierpijn. Dit kan een dag of 3 aanhouden. Veel water drinken helpt, om afvalstoffen die zijn vrijgekomen tijdens de massage, af te voeren.

Uiteraard wordt een goede hygiëne op prijs gesteld. Ondergoed verplicht! Graag 2 handdoeken meenemen.

Kom op tijd voor uw afspraak (het liefst 5 minuten van te voren).

BODY SUGARING:

Voor de behandeling graag de avond van te voren scrubben en geen crème/bodymilk gebruiken.

Tussen behandelingen door geen scheermes/ontharing crème meer gebruiken. Na de behandeling de 1e 24 uur niet te warm douchen, geen sauna en niet in de zon gaan zitten.

Let op: Er mag een maand geen Sugaring worden gedaan na:

a. een behandeling met (fruit)zuren of Dermabrasi;

b. bij vaatproblemen;

c. Diabetici met een waarde van HBAA1C boven de 7.

Heeft u vragen, dan kunt u informatie opvragen via het contactformulier. Ook het bestellen van een cadeaubon kan via dit formulier of telefonisch.

Pinnen is helaas niet mogelijk.

Voor het annuleren van een afspraak gelden de volgende annuleringsvoorwaarden: Bij annulering tot 48 uur voor aanvang van een massage bent u geen kosten verschuldigd. Bij annulering 24 uur voor aanvang van een massage bent u 50% van het bedrag voor de massage verschuldigd. Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van een massage bent u 100% van het bedrag voor de massage verschuldigd.

Ik verzamel de volgende persoonsgegevens: naam, e-mailadres en telefoonnummer. Deze gegevens gebruik ik voor het inboeken van de massage afspraak.  Het dossier met daarin de gegevens die ik nodig heb voor een juiste behandeling, bewaar ik 15 jaar. (conform de eisen van de NIBIG).  Ik deel uw gegevens niet met derden en u heeft inzage in uw eigen gegevens. Dit is conform de AVG Grondslag. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

%d bloggers liken dit: