Hotstone massage: een ontspannende massage met warme basalt stenen.

Het lijkt erop dat de zomer nu toch echt over is.  Het wordt kouder en vochtiger weer. Zelf merk ik het ook aan mijn lichaam: ik beweeg niet zo soepel als in de zomer. Hoe fijn is het dan om het lichaam weer even lekker op te warmen met een hotstone massage. Dit is een lekkere massage met warme basalt stenen van ongeveer 45 graden Celsius. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en de massage zorgt dan ook voor diepe ontspanning en ontgifting. Een hotstone massage stimuleert je organen, brengt het lichaam meer in balans en zorgt mede voor het zelfherstel van het lichaam.  Deze massage is een weldaad voor je lichaam!  Je kunt m boeken via de site!

stones-2092695_640

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: